CAT TALLERS PALAU MACAYA

Tallers cocreatius

🔎De novembre de 2020 a febrer de 2021, es faran quatre tallers cocreatius corresponents als quatre eixos de la sostenibilitat. Són espais tancats i s’ha convidat a diferents perfils d’experts del món universitari, la política, tècnics de l’administració pública, representants del tercer sector, així com de diversos sectors com l’economia, l’arquitectura, l’urbanisme, la sanitat, la biologia , la sociologia, l’antropologia, la psicologia, l’educació, el treball comunitari, etc.

En cada un d’ells s’obtindran propostes que donin solució a la crisi de l’habitatge, energètica, social i de salut.👏

El 30 de març de 2021, conclourem el cicle amb una Jornada a la tarda (de 16 a 20 h) on s’exposaran les principals conclusions de les possibles solucions a implementar en l’hàbitat i l’habitatge en el nostre país.📢

Etiquetas: Sin etiquetas

Los comentarios están cerrados.