solucions obstacles g2

Tancament dels tallers cocreatius

Ahir, dia 9 de febrer de 2021, va tenir lloc l’últim taller cocreatiu sobre sostenibilitat (aquest en concret en l’eix democràtic) del projecte de reflexió que va tenir inici el passat octubre amb el II Fòrum de l’Hàbitat. Els tallers han sigut espais de debat molt enriquidors on han sorgit moltes preguntes, propostes, fusions de punts de vista diferents… i on s’han traçat en definitiva, camins a seguir que ens portin a bon port per a fer efectiu el dret a un habitatge digne per tothom.

Si vols saber quins són aquests camins i aportar el teu gra de sorra, «L’Emergència de l’Hàbitat Urbà: reptes i oportunitats» no ha finalitzat! Conclourem el cicle amb una Jornada a la tarda (de 16 a 20 h) on s’exposaran les principals conclusions de les possibles solucions a implementar en l’hàbitat i l’habitatge en el nostre país. Es retransmetrà en streaming des del Palau Macaya.

També es realitzaran diverses publicacions basades en el cicle de reflexió i amb les veus que hi han participat. Estigueu atentxs! 😉

📢
#emergenciahabitat #PalauMacaya

Los comentarios están cerrados.